Wat we doen

Talent Management

Talent Management is essentieel in een organisatie om talenten te behouden en om nieuw talent aan te trekken.

Bij Talent Management dient rekening gehouden te worden met de behoeften van individuele werknemers en de doelen van de organisatie. Door gerichte aandacht te geven aan het ontwikkelen en behouden van talenten, kan een organisatie haar prestaties verbeteren en haar concurrentievermogen vergroten.

The Behaviors kan Talent Management bij organisaties ondersteunen door o.a.:

  • Te helpen bij het identificeren en ontwikkelen van talent door bijvoorbeeld assessment tools, competentieprofielen en loopbaanplanning in te zetten. Hierdoor kunnen sterke punten en ontwikkelingsbehoeften van talenten worden bepaald en gerichte coaching en leiderschapsprogramma’s worden gecreëerd.

 

  • Te zorgen voor betere communicatie tussen leidinggevenden en werknemers, waarbij de nadruk ligt op de ontwikkeling van individuele talenten en loopbaanontwikkeling en het uitlijnen daarvan met de doelen van de organisatie om zodoende talent te behouden en om een positieve bedrijfscultuur op te bouwen.

 

  • HR-analytics en TM-software te implementeren om talentmanagementprocessen te ondersteunen, zoals selectieprocessen, prestatiebeheer, loopbaanplanning, training en ontwikkeling om de efficiëntie en effectiviteit van het talentmanagementproces te verbeteren.